Kunst til stedet – Når kunst forvandler et sted
1 sep 20171 sep 2017

Kom med på aftentur til tre kendte københavnske locations, hvor kunsten forskyder vores vanlige blik, og hvor kunsten er sat midlertidigt i spil under Copenhagen Art Week.

Vi lægger ud i Rundetårn med en stedsspecifik performance af kunstneren Helene Nymann, der vil føre os op gennem Rundetaarns søjlegang.

På Hovedbiblioteket ser vi installationen Shhhh af Vinyl, Terror & Horror og får en forfriskning, hvorefter turen går forbi Nørreport Metro og Lars Arrhenius’ værk ’Cuckoo Clock’ – en 24 timer lang animation af mennesker der arbejder, spiser, rejser, løber, går og fester.

Fra Nørreport tager vi vores medbragte cykler videre til Videomøllen på Ravnsborggade, hvor der kl. 21.30 starter en screening af Nástio Mosquitos video- og lydcollage Ser Humano. Værket tager udgangspunkt i den igangværende masse-migrationen og viser mennesker, som skubber på hegn i forsøg på at krydse grænser.

Alle værkerne er skabt særligt til specifikke slags offentlige rum og turen vil lægge op til tanker og dialog om hvad kunst gør, når vi møder den i forskellige hverdagsrum.

Info:
Fredag den 1 september kl 19.45-21:45
Mødested: Rundetårn, Købmagergade 52A
Slutsted: Videomøllen, Sankt Hans Gade 10, 2200 København

Billetpris: 80 kr. Prisen inkluderer guide, entré, oplæg og et glas vin

Vigtig info: Husk cykel

Max antal deltagere: 35

Køb din billet her

Rundetårns Bibliotekssal

Købmagergade 52A
1150 København K

Alle dage kl 10-20

Entré

Kunst til stedet – Når kunst forvandler et sted
1 sep 20171 sep 2017

Del

'Kunst til stedet - Når kunst forvandler et sted'

Facebook