After ArtBar: Duo Demona
31 aug 201731 aug 2017

 

Lydevent på Radar. Duo Demona

Kom med på symfonisk kanalrundfart. Til lyden af bølgeskum og motorlarm præsenterer den unge, upcoming kunstnerduo Duo Demona en lydperformance på en installation af krystalvinglas, theramin og keramiske instrumenter.  Vinglassenes lyse resonanser blandes med elektrisk støj og buldrende bas, og skaber et foruroligende lydtæppe. Som lyden af en kortbølgeradio kombineret med et ihærdigt forsøg på at etablere elektronisk kontakt til det ydre rum.

Duoen runder af med et dj-set af banebrydende, kvindelige elektroniske musikere. Under sejladsen serveres en Aperol Spritz!

Duo Demona er et samarbejde mellem Nour Fog og Maj Bjørnholdt Kjærsig, begge uddannet i 2016 fra henholdsvis Det Jyske- og Det Fynske Kunstakademi. Duoen arbejder med lydperformance og lydværker ud fra en skulpturel og installatorisk tilgang. Her spiller krystalvinglas og keramik en essentiel rolle. Igennem elektronisk manipulation af bl.a. vinglaslyd, stemmen og theremin, skaber duoen værker, med karakter af mystik, det okkulte og kirkelig skønhed. Duoen arbejder altid stedsspecifikt og har skabt værker til blandt andet cisterner, forladte renseanlæg, biblioteker, Sydhavn Stations hemmelige rum og nu en kanalrundfartsbåd.

På Art Bar kan du samme aften fra 19-21 opleve den australske Fluxus-kunstner Danius Kesminas performe et eklektisk uddrag fra sit bagkatalog af punk-art-musik-teater-film projekter og et nyt, stadig unavngivet værk. Forvent jam-session indslag med pop-op gæster.

Du finder ArtBar på kajen foran kunsthallen Copenhagen Contemporary.

Info:
Torsdag den 31. august kl 21.15-22.30
Mødested: Papirøen
Billetpris: 100 kr.
(Prisen inkluderer performance, dj, en drink og sejltur.)

Max antal deltagere: 96
Ekstra info:
På Papirøen er der gratis kunstprogram på Art Bar fra kl. 19 til 21 og fri entré til Copenhagen Contemporary.
Første aperol spritz er gratis, derefter er det muligt at købe.

Køb din billet her

Copenhagen Contemporary

Trangravsvej 10–12
1436 København K

Hver dag 11–21

Entré til udstillinger: 75 kr
Under 18 år: gratis entré
Tirsdage mellem 11-13: gratis entré

Kontakt

+45 2989 7288

After ArtBar: Duo Demona
31 aug 201731 aug 2017

Del

'After ArtBar: Duo Demona'

Facebook