Frivillig

Hos Cph Art Week har vi brug for 5 frivillige, som har lyst til at hjælpe os under afviklingen af selve kunstugen. Du bliver en del af vores team, får indblik i processerne bag festivalen og oplever samtidig en masse fantastisk kunst.

Cph Art Week finder sted i perioden 24. august – 3. september 2017.

Vi søger frivillige, der er interesserede i at være en del af kunstfestivalen. Vi har blandt andet brug for nogle, som vil hjælpe os med at stå i Art-Baren på Papirøen, hjælpe kunstnere med praktiske opgaver, være med-vært på kunst-cykelture rundt i København, distribuere programmer til fx Bredgade Open og Cph Food Festival, og ikke mindst skabe opmærksomhed op til og under festivalen.

Som frivillig hos Cph Art Week er du med til at bygge kunstfestivalen op, og du får dermed en god indsigt i arbejdet med en festival og kontakt med et stort netværk af aktører på den Københavnske samtidskunstscene; fx museer, kunsthaller, gallerier, messer og projektrum – og naturligvis kunstnere.

Hvis du er omfattet af regler for, hvornår du kan deltage som frivillig, skal du selv undersøge i hvilket omfang, du kan deltage.

Kunsten.nu er afsender på Cph Art Week og festivalen for samtidskunst er blevet afholdt siden 2013. Vores primære formål er at styrke kunstscenen og skabe nye møder mellem kunsten og et bredere kunstinteresseret publikum. Vi samarbejder med ca. 50 udstillingssteder og samskaber produktioner og anderledes udstillingsplatforme på tværs af byen.

Er du interesseret i at arbejde sammen med os eller har du nogle spørgsmål, må du meget gerne kontakte frivilligkoordinator Nikita Munk på mail: frivillige.cphartweek@gmail.com senest 1/8.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig!