ArtBar

ArtBar er Cph Art Weeks kunstbar og mødested på Papirøen, hvor vi hver aften kl. 19-21 tilbyder et gratis kunstprogram i samarbejde med Copenhagen Contemporary, der samtidig slår dørene op til deres udstillinger. Oplev live koncerter og performances af danske og internationale kunstnere på havnefronten mens du sipper af din drink og hænger ud med vennerne. 

De udvalgte kunstnere præsenterer værker, der relaterer sig til Cph Art Weeks fokus for 2017 ’Sound & Vision’

 

ART BAR oversigt

★ Lørdag den 26 aug kl. 19-21
Vinyl -terror & -horror
En vinyl-terror dj-performance, hvor vinylpladen er i centrum.

★ Søndag 27 aug kl. 19-21
Rikke Benborg + Marie Eline Hansen
Melankolsk mystik, syner, salmer og troens magt iscenesættes i en audiovisuel performance.

★ Mandag 28 aug kl. 19-21
Ragnhild May og Kristoffer Raasted 
“Portable Organgs” – en visuel og musikalsk komposition for selvbygget orgel og stemme af Ragnhild May og Kristoffer Raasted.Bag dj pulten står LYDKUNST podcast, som også har kurateret aftenen.

★ Tirsdag 29 aug kl.19-21
Hannah Anbert: ‘Sakralt Arbejde’
Mette Moltke Wozniak: ‘Tinder Till Your Fingers Bleed opført af Syvende og Sidst’
Festlig iklædt pop-musikalsk karaoke om det forjættede arbejdsliv møder et lifligt kor af stemmer i jagten på lykken og det gode match.

★ Onsdag 30 aug kl.19-21
Nástio Mosquito & Kids
Cph Art Weeks bykunstner Nástio Mosquito performer sange fra hans nye album “Gatuno Eimigrante & Pai de Família”, skrevet i samarbejde med Mosquitos band Dzzzz og opføres af de danske musikere Rune Lose, Anders Filipsen and Nicolai Claesson.

★ Torsdag 31 aug kl. 19-21
dj-set 

★ Fredag 1 sep kl.19-21
Hassan Khan
Eksklusiv performance af den verdenskendte, egyptiske multimediekunstner Hassan Khan. Samplede og streamede lyde trækker på klassisk, arabisk musik, minimalisme, electronica. I samarbejde med Code Art Fair.

★ Lørdag 2 sep kl.19-21

Jacob Kirkegaard og CÉCI
CÉCI består af den danske, London-baserede producer og sanger Cecilie Dahlin. Cecilie kombinerer sin krystalklare vokal med de instrumentale beats, og skaber sine kontrastfyldte tracks, som derved føles som en blanding af mekanisk og organisk mantra. Lydkunstneren Jacob Kirkegaard opfører et nyt lydværk, der inddrager morsekoder.

ArtBar er realiseret i samarbejde med Copenhagen Contemporary,LYDKUNST – Kunsten.nu podcasterFABRIKKEN for Kunst og Design og Code Art Fair.

★ Adresse: Copenhagen Contemporary CC
Trangravsvej 10-12, 1436 København K

★ Entré: Gratis