GRAND OPENING PARTY på VEGA

GRAND OPENING PARTY på VEGA

Nástio Mosquito: Respectable Thief-Centrale Fies, 2016. Foto: Alessandro Sala

Den 24. august åbner Cph Art Week med et brag af en Grand Opening Pary, hvor du bl.a. kan opleve fantastiske live koncerter og intense performances af både danske og internationale kunstnere og musikere.

Køb billetter her

Se trailer for åbningsfesten her:

Under titlen ‘SOUND & VISION’ omdannes VEGAs smukke sale denne aften til et mekka af kunst og lyd, hvor du kan zappe ind og ud af usædvanlige live-performances, koncerter, kunstinstallationer, lydyniverser, Djs, øl, cocktails og lækker gademad.

På scenen i Lille VEGA er der dobbelt op på performance og koncert, når de to hovednavne Nástio Mosquito (AO) og Molina (DK) hypnotiserer publikum med hver deres inferno af video og lyd. Den internationale multimediekunstner Nástio Mosquito fremfører sit anmelderroste værk ‘Respectable Thief’ – en kraftfuld performance manifestation, som i sin essens fejrer den produktive og velformulerede vrede igennem en spektakulær og intens udladning af musik, video, tekst og poesi. Forbered dig på at bliver overvældet, overmandet og overbevist af denne karismatiske komet af en kunstner.

Den unge danske upcoming sangfulg Molina performer en spritny koncert, hvor hun tager publikum med på en visuel vandring gennem hendes legesyge univers af new wave-inspireret electropop. 

Derudover kan du gå på opdagelse i Lille VEGAs mange tilstødende rum, hvor toiletter, trappeopgange, barer og andre mellemrum iscenesættes med kunstværker. Du kan blandt andet opleve syret 3D tegne-performance af Carl Krull (DK), symbiotisk growling danseperformance af duoen Liesen Pousette & Olivia Riviere (SE), videoværker af Nástio Mosquito (AO), Dodda Maggý (IS), Henning Christiansen og Ursula Reuter Christiansen (DK), samt lyd, lys og tekst installationer af Oskar Jakobsen (DK), Kunsthal 44 Møn m.fl.

Cph Art Week 2017s Grand Opening Party præsenteres i samarbejde med VEGA

Del artiklen

'GRAND OPENING PARTY på VEGA'

Facebook